stichting   actiedoel logo 15jaar jubileum facebook
HOME WIE ZIJN WIJ SPORTINSTUIF AKTIVITEITEN SPONSORING NIEUWS ARCHIEF FOTO's CONTACT

ARCHIEF 2011

ster

COMPILATIE

ster

DIJKENLOOP

ster

WEEKEND UIT

ster

PARACRUISE

ster

PAASCRUISE

ster

WENS

Rinie van Tiem

ster

WENS

Jip's jumborun

 

 

 

 

 

 

 

WENS JIP "JUMBORUN" 2011

Rinie

Geinspireerd door een  oproep voor een wensverzoek in de Waalkanter krant kreeg Germa van Maurik uit Druten het idee om haar neefje Jip Franken uit Deest te verrassen door zijn wens te vervullen . 

Jip  is 8 jaar en heeft de ziekte van Recklinghouse, een progresieve aandoening van  het centrale zenuwstel. Hierdoor zijn de gewrichten en spierspanning in armen en benen niet goed ontwikkeld en zit hij grotendeels in een rolstoel. Hij kan wel kleine stukjes lopen. Jip zit op de Maartenschool en was erg teleurgesteld dat hij door uitloting niet mee kon met de grote jumbo-rum [ca 150 zijspannen] van  de  Maartensschool. Jip’s grote wens was om met een zijpan  een ritje te maken.

Germa nam contact op met Adrie’s Dijkenloop Gehandicapten.  Tot Germa’s grote verrassing hoorde zij dat Adrie’s dijkenloop Gehandicapten Jip  ging verrassen met een  Zijspanarrangement. Bennie den Biesen uit Beneden-Leeuwen werd met zijn zijspan spontaan bereid gevonden om Jip een onvergetelijke dag te bezorgen.  Tot Jip’s verrassing stond zaterdags opeens Bennie met zijn zijspan voor de deur en onder toejuichende aanwezigheid van zijn familie  werd Jip uitgenodigd voor een zijspanrit  met een bezoek aan Burgers Zoo.

Toen ook nog de hele familie hem die dag vergezelde was het feest compleet. Met volle teugen genoot hij  samen  met  Bennie,  ouders  en familie van olifanten,    apen  en stokstaartjes,  haaien  en  pitons.  Na een    terugtocht met zijspan, ’n buitje regen met 2 regenbogen maakte  Adrie’s

Dijkenloop Gehandicapten de dag compleet met een afsluitend  Wokbuffet. Jip, ouders en Tante Germa bedanken Adrie’s Dijkenloop voor deze onvergetelijke dag.   

 

disney

c

skycage

hilicopter

paracruise

ajax