stichting   actiedoel logo 15jaar jubileum facebook
HOME WIE ZIJN WIJ SPORTINSTUIF AKTIVITEITEN SPONSORING NIEUWS ARCHIEF FOTO's CONTACT

ARCHIEF 2013

ster

COMPILATIE

ster

DIJKENLOOP

ster

WEEKEND UIT

ster

PARACRUISE

ster

LENTECRUISE

ster

WENS

EFTELING ARRANGEMENT NOA

ster

RABODAG

ster

WENS

KINDERBOERDERIJ

 

Adrie’s Dijkenloop Gehandicapten verrast Kinderboerderij met dieren

media

Beneden-Leeuwen:
Sinds kort loopt er in de wei van de kinderboerderij een minirund: Floyd, de Dahomey-os.  Nadat vast stond dat hij zou aarden en of de andere dieren met hem overweg konden is  Floyd  door Adrie’s Dijkenloop Gehandicapten  overgedragen aan Kinderboerderij “De Grote Gemeente” in Wamel.  Adrie's Dijkenloop maakte de castratie en aanschaf van Floyd  mogelijk, inclusief de aanschaf van 2 jonge Nubische geiten. Samen € 600,-. Floyd  is erg lief en rustig. Hij volgt de medewerkers van de kinderboerderij op de voet en wekt vertedering bij alle bezoekers. Floyd voelt zich thuis en men wil hem niet meer kwijt!

De stg. Adrie’s Dijkenloop Gehandicapten verzamelt al 14 jaar sponsorgeld ten behoeve van het tastbaar verrassen van de jongeren met ’n beperking uit de regio West Maas en Waal.
Actiejaar 2013: We kunnen terugzien op een uiterst succesvolle actiejaar. Alle activiteiten stonden in het teken van  saamhorigheid,  gezelligheid bij organisatie, deelnemers&begeleiding en vrijwillig[st]ers.  Met trots kunnen we zeggen dat alle activiteiten wederom  een ca maximale bezetting kenden De tastbare verrassingen zijn geformuleerd in het volgende actiedoel :
Het tastbaar verrassen van jongeren met ’n lichamelijke beperking: t.w

  • Verzorgd weekend-uit
  • Paracruise i.s.w. met WSV De Gouden Ham
  • Lentecruise Sluizer t.b.v Maas en Waalse instellingen, dienstbaar aan doelgroep.
  • Wensvervulling chronisch zieke jongeren, resp. instellingen m.b.t. doelgroep.
  • Wekelijks sportinstuif aangepast sporten voor jongeren met ’n beperking.

Het koningsnummer weekend  De Luchtballon te Ossendrecht was weer super. In de Activerende accommodatie genoot de groep 3 dagen van ’n hartverwarmend weekend met ’n gevarieerd programma op locatie. De vele hartverwarmende reacties van doelgroep waren een bevestiging van de beleving van ’n droomweekend. Onlangs zijn de uitnodigingen verzonden voor het weekend 2014.  Deze keer is de keus gevallen op de schitterende groepsaccommodatie Ronald McDonald De Hoeve te Beesterzwaag.
Vanaf april 2012  is de Aangepaste Sportinstuif onder de vlag van Adrie’s Dijkenloop Gehandicapten gebracht. 14 leden met 6 vrijwilligers genieten wekelijks van een ontspannen sport en spel-avond met ’n gezellig sociaalcafé ter afsluiting. Het sponsorresultaat van 2013 is wederom hartverwarmend. Op dit moment kunnen we reeds melden dat de tussenstand de € 12.000,-  nadert.  Alle activiteiten zijn uitgebreid gepresenteerd op :  http://www.adriedijkenloopgehandicapten.nl/    resp.  .https://www.facebook.com/AdriesDijkenloopGehandicapten?ref=hl

Contactinfo:
Cees  Zondag  coördinator Adrie's Dijkenloop Gehandicapten
Telf:  0487-592589 Email:  cgmzondag@hetnet.nl

 

 

leonesajaxhelicoptermotorfeyenoord