stichting   actiedoel logo 15jaar jubileum facebook
HOME WIE ZIJN WIJ SPORTINSTUIF AKTIVITEITEN SPONSORING NIEUWS ARCHIEF FOTO's CONTACT

 

ARCHIEF 2014

ster

15 JARIG JUBILEUM

ster

COMPILATIE

ster

DIJKENLOOP

ster

WEEKEND UIT

ster

PARACRUISE

ster

LENTECRUISE

ster

RABODAG FIETSDAG

ster

WENS

TOVERBAL

ster

WENS

SILVI en JARNO

 

 

WENS SILVI en JARNO

toverbal

In begin van het jaar ontvingen wij 2 wensen van Silvi en Jarno [groep 3 en 7]  allebei lijdend aan een zeldzame spierziekte SMA.

Silvi wilde graag naar een show met paarden in Dusseldorf [apassionata]

Jarno wilde graag naar Legoland  in Gunzburg.

Hieronder volgen in het kort de persoonlijke verslagen van   silvi en Jarno;


Silvi's Bezoek Apassionata paardenshow te Dusseldorf 

Mijn wens is echt in vervulling gegaan. het was erg leuk!!! Eerst kregen we een rondleiding speciaal voor mij. De rondleiding was erg interessant en leuk. Jutta vertelde wat de namen van de paarden waren en hoe oud de paard waren en wie de trainer was. Ik mocht de paarden aaien en sommige mocht ik ook wat voeren.  De paarden waren mooi en sommige rassen kende ik niet. Sommige rassen waren zelfs bijna uitgestorven. Toen begon de show. De show was erg mooi en leuk. We mochten helemaal vooraan zitten, nog voor de tribunes. De paarden steigerden ook heel hoog. En de paarden deden ook vrijheids dressuur. Een meneer ging zelfs boven op de paarden staan en dan in volle galop en hij stuurde ook nog. Dat waren stuntmannen uit Italie en die waren heel erg aardig. En een paard ging boven op de bank zitten. Er waren ook dansers bij en die gaven mij en Jarno tijdens de show een hele grote ballon. Van het zakgeld heb ik een fleecedeken en een knuffel paardje gekocht. Super bedankt dat we een wens mochten doen!!
                                                                                                                                                                           

Jarno's bezoek aan Legoland in Gunzburg
Bij Legoland konden we nog niet in onze kamer, dus toen zijn we eerst naar het park gegaan. We moesten door het bos heen en de paadjes gingen omhoog en naar beneden. Het park was heel erg leuk. We gingen eerst in de kano’s. Toen gingen we met een soort fiets van lego op een rail door de lucht. Toen gingen kwamen we bij miniatuurland. Daar waren allemaal gebouwen, kastelen, boerderijen en huizen enz. van lego nagebouwd. Als je op een knop drukte ging er van alles bewegen met geluid erbij. We zijn ook naar de lego fabriek geweest. We gingen eerst een filmpje bekijken over hoe lego gemaakt werd en daarna gingen we in de fabriek. Dat was heel mooi. Daarna gingen we in een treintje door het hele park. Toen gingen we naar de kamer. De kamer was heel cool alles was van lego. Op het behang, op de muur, in de douche, alles. De volgende dag gingen we weer naar het park. Daar hebben we nog heel veel dingen gedaan. Je kon ook met een bootje en dan deden andere mensen je nat spuiten. Dat vond ik ook heel grappig. Het leukste vond ik miniatuurland.

 

parcruiseslanbgmotordijkenloop