stichting   actiedoel logo 15jaar jubileum facebook
HOME WIE ZIJN WIJ SPORTINSTUIF AKTIVITEITEN SPONSORING NIEUWS ARCHIEF FOTO's CONTACT

 

ARCHIEF 2015

ster

COMPILATIE

ster

HELICOPTER SPECTAKEL

ster

SPORTINSTUIF

ster

DIJKENLOOP

ster

WEEKEND UIT

ster

PARACRUISE

ster

PAASCRUISE

ster

WENS VERVOERKRIEKVELD 13

 

Paracruise 2015

toverbal

Beneden-Leeuwen

Na de succesvolle activiteiten 2015 o.a.  Paascruise, weekend-uit, aangepast zwemmen, wekelijkse sportinstuif   en helikopterspektakel volgde als laatste activiteit 2015  de Para-cruise. Dit jaar was het  10-jarig jubileum van de para-cruise , welke elk jaar in samenwerking met WSV de Gouden Ham voor de regionale jongeren met 'n beperking wordt georganiseerd.  De schippers  stelden hun zeil/motorboot beschikbaar om  27  jongeren met 'n beperking [9 rolstoelers] met begeleiders/mantelzorgers [totaal 60 personen]  onvergetelijke  te laten genieten van 'n middag varen op het prachtige natuurgebied De Gouden Ham.  Heel bijzonder is de interactie tussen de schippersfamilie en de jongeren met 'n beperking. Tijdens zo'n middagje varen ontstaat er 'n band tussen de schippers en de gasten. De weersvoorspellingen waren niet rooskleurig . Gelukkig viel de voorspelde regen voor de inscheping en kon onder de vrolijke klanken van het dweilorkest om 11.30 -13.00 uur worden ingescheept.  Met 'n speciale takel werden de 9 rolstoelers aan boord gehesen.  Na zo'n 2 uur vaargenot in het prachtige natuurgebied onder prima weersomstandigheden werd  een feestelijke afsluiting  aangeboden. WSV de Gouden Ham had hiervoor een prachtige feestzaal ingericht waarin  de gasten samen met de schippersfamilie onder de vrolijke klanken van  DJ-JVP en aan elkaar gepraat door inmiddels vermaarde  entertainer Huip Sepers  konden genieten van een gezellige nababbel  met 'n drankje en een  onbeperkt snackarrangement van Willie's Cafetaria&Catering.  Tijdens deze feestelijke afsluiting  toonden verschillende jongeren met 'n beperking hun bijzondere kwaliteiten.  Kim, Daphne, Ivo , Sander, Nowel en Dineke   stalen de show met diverse optredens .  Als dank en aandenken werd WSV de Gouden Ham een prachtige groepsfoto overhandigd t.b.v. het 10 jarige jubileum.

De organisatie Adrie's Dijkenloop Gehandicapten kan zeer tevreden terugzien op allemaal  zeer geslaagde  en vrijwel volgeboekte  activiteiten van 2015.  Jongeren met 'n beperking samen met vrijwilligers/begeleiders  genoten in een sfeer van gezelligheid en saamhorigheid van de georganiseerde activiteiten.  Vooral het opnieuw georganiseerde helikopterspektakel  [2014 afgeblazen vanwege weerswaarschuwing code oranje] was  een spannende, verrassende  en  zeer zeker geslaagde  activiteit.  Voor dit jaar worden nog 2 tastbare wensen vervuld van chronisch zieke en 'n instelling die  dienstbaar aan doelgroep.   


Bovenstaande successen vormen de drijfkracht van de organisatie voor voortzetting. Rond de deelname van boegbeeld  Adrie Kooijmans  aan de komende Dijkensport van het weekend  van  4-6 september  zal weer sponsorgeld worden verzameld voor de activiteiten 2016.  Wij rekenen weer op de spontane  Maas en Waalse maatschappelijke ondersteuning om  de jongeren met 'n beperking uit de regio ook in 2016 weer tastbaar te kunnen verrassen.  Voor meer actie-informatie zie onze website: http://www.adriedijkenloopgehandicapten.nl/. Uw gewaardeerde spontane bijdrage kunt u storten op bankrekening  NL05 RABO 0102204985.

 

leoneshelicoptermotorSPORT INSTUIFfeyenoordTRUCK