stichting   actiedoel logo 15jaar jubileum facebook
HOME WIE ZIJN WIJ SPORTINSTUIF AKTIVITEITEN SPONSORING NIEUWS ARCHIEF FOTO's CONTACT

 

ARCHIEF 2018

ster

COMPILATIE

ster

SPORTINSTUIF

ster

DIJKENLOOP

ster

WEEKEND UIT

ster

PARACRUISE

ster

PAASCRUISE

 

 

Paracruise 2018

toverbal

Paracruise

Naast het weekendjeweg, paascruise en wekelijkse sportinstuif organiseerde  Adrie’s Dijkenloop Gehandicapten i.s.m. WSV De Gouden Ham vanaf 2006 jaarlijks een traditionele paracruise voor de jongeren met ’n beperking uit de regio Maas en Waal. De paracruise 2016 en 2017 kon helaas geen doorgang vinden omdat we geen veilige oplossing hadden als vervanging van het aan boord hijsen van rolstoelgebonden deelnemers. De oplossing moest gevonden worden in een drijvend platvorm  [ponton met klep en railing] waarop de rolstoelgebonden VIPS ook mee konden genieten van een middag vaarplezier in het prachtige natuurgebied de Gouden Ham. De hoge kosten van de inzet van een veilig platform maakte de organisatie steeds onmogelijk. Verheugd kwamen we dit jaar in contact met Recreatie mij. de Uiterwaarde die spontaan aanboden om een pont gesponsord ter beschikking te stellen voor rolstoelgebonden deelnemers.  Met inzet van de pont konden wij de wens vervullen om de para-cruise om te dopen tot een Muziek/Waterspektakel.  

Met de rolstoelgebonden en motorisch beperkte vips samen met DJ-Ronn op de pont  en daaromheen snoezelenden zeil/motorjachten met de overige vips werd  het gewenste muziek/waterspektakel  geboren. Burgermeester Dhr. Vincent van Neerbos verrichte de officiële opening. Vanaf de pont slingerde DJ-Ronn  de vrolijke klanken de ether in , terwijl  het overheerlijke Ohlala-ijs werd geserveerd aan de rond de pont snoezelden de motor&zeilboten van de leden van WSV De Gouden Ham, die zich inmiddels voor de 11 keer beschikbaar stelden om de jongeren met ’n beperking te laten genieten van  een middagje varen in het prachtige natuurgebied de Gouden Ham. 27 VIPS met  begeleiding, samen een groep van 55 personen  werd door ca 20 schippers met hun boten een heus vaarmuziekfeest geboden  

Aan het einde van het muziek/waterspektakel werden de Vips en begeleiding opgewacht in de feestelijk ingerichte hal van WSV de Gouden Ham waar samen met de schippers feestlelijk kon worden nagebabbeld onder de muzikale klanken  met karaoke van DJ-Ronn. Ter afsluiting werden de Vips met de gezamenlijke begeleiding en schippersfamilie verrast met ’n heerlijk koud/warm buffet.

 

 

 

helicoptermotorSPORT INSTUIFfeyenoordTRUCK