stichting   actiedoel logo 15jaar jubileum facebook
HOME WIE ZIJN WIJ SPORTINSTUIF AKTIVITEITEN SPONSORING NIEUWS ARCHIEF FOTO's CONTACT

SPONSORING

ster

Augustus 2018

Rezon Metselwerken

ster

Augustus 2016

Willie's cafetaria & catering

ster

September 2015

RABO

GROTE CLUB ACTIE

ster

Mei 2013

RABO FIETSDAG

ster

Juli 2012

RABOBANK COOPERATIEFONDS

ster

december 2011

BASISSCHOOL
DE OVERSTEEK

ster

november 2011

LEONES

ster

november 2010

SLOTAKKORD
SUPER DE BOER

ster

2008

MARIN is bewogen

ster

2007

Stichting de NEES

ster

2006

Trug in de ted

leeuwen

leeuwen

leeuwen

leeuwen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MARIN is bewogen(2008)

MARIN


Wageningen, MARIN, (Maritiem Rechearch Instituut Nederland) ondersteunt  Stichting Adrie’s Dijkenloop Gehandicapten bij het verrassen van mensen met een lichamelijke beperking en het vervullen van vervullen van wensen van chronisch zieken.

In het kader van ‘MARIN is bewogen’ heeft de directie van MARIN (Maritiem Research Instituut Nederland) in Wageningen besloten om in 2008 een fonds op te richten, met als doel organisaties in de regio te ondersteunen bij sociale hulpverlening.

Alle medewerkers van MARIN konden goede doelen voordragen om in aanmerking te komen voor een éénmalige donatie aan dit doel. In totaal werden er 18 organisaties gekozen die tezamen inmiddels een bedrag van € 25.000,- van MARIN hebben ontvangen.

Een van de MARIN-medewerkers, Bert den Biesen, wilde graag steun voor ‘Stichting Adrie’s Dijkenloop Gehandicapten’ en motiveerde dit als volgt.

“Stichting Adrie’s Dijkenloop Gehandicapten laat jaarlijks een aantal wensen in vervulling gaan van mensen met een beperking. Daarnaast organiseert de stichting jaarlijks een bijzonder uitstapje of zelfs een heel weekend weg voor mensen. Zo organiseert zij bijvoorbeeld een paracruise en het mooie is dat het niet uitmaakt of je zwaar of licht gehandicapt bent. De organisatie is altijd op zoek naar nieuwe sponsoren. Ik vind het dan ook geweldig dat MARIN op deze manier bijdraagt aan de vervulling van vele wensen en uitstapjes.”

MARIN besloot dit verzoek te honoreren met een bedrag van € 1.750,00.


 

ajaxdisneycfl